Fallskyddsutbildning i Göteborg

Fallskyddsutbildningen i Göteborg går igenom de regler och normer som gäller för höghöjdsarbete. Du kommer att få lära dig välja rätt utrustning för rätt arbetsuppgift.

Om du ska upp och arbeta på Scandinaviums tak, tänker du nog att det är en självklarhet att du ska ha goda kunskaper om arbete på hög höjd. Personligt fallskydd, förankringspunkter .m.m. Men du behöver dessa kunskaper direkt du arbetar på en höjd över två meter. De går väldigt fort att komma upp på två meters höjd och därför är det viktigt att alla har rätt kompetens för höghöjdsarbete.

Onlinekurs

Rätt kompetens

ID06

”Kunnig instruktör som hjälpte mig genom utbildningen”

Jonathan Bergman, Option Rock AB

”Bra med videoavsnitten från verkligheten. Smidigt och enkelt”

Emil Paulsson, Svensk Röranalys

“Arbetsmiljöverket kräver att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap.”

Skaffa dig rätt kunskap och kompetens med fallskyddsutbildning

För dig som arbetsgivare ger Fallskyddsutbildningen dig och dina anställda rätt kunskap och kompetens för att utföra arbeten säkert på höjder över 2 meter. De flesta arbetsplatsolyckor är tyvärr fallolyckor och framförallt vid byggnads- och anläggningsarbete. Den statistiken kan vi alla hjälpas åt med att förbättra genom bra utbildning och öka kompetensen och säkertänket och hur vi minimerar riskerna på arbetsplatsen.

Fallskyddsutbildningen Göteborg är en onlinekurs

För bygg- och anläggningsarbete är det ett krav från Arbetsmiljöverket att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap. Det är arbetsgivaren har ett ansvar att se till att anställda får utbildning och rätt färdigheter för det jobb som ska utföras.

Oavsett vilken del av Göteborg kan du gå Fallskyddsutbildning Göteborg. Om det är Trollhättan, Alingsås, Kungälv, Kungsbacka, Varberg, Borås i Mölndal eller Partille.

Fallskyddsutbildningen Göteborg är en onlinekurs och du bestämmer själv när och var du vill genomföra utbildningen.

Efter genomförd Fallskyddsutbildning Göteborg har du goda kunskaper för att arbeta på hög höjd och du har fått de kunskaper som behövs för att välja rätt och använda din utrustning på bästa sätt.

Bli certifierad att jobba på hög höjd

Fallskyddsutbildning Göteborg är baserad på videoavsnitt blandat med text med professionella instruktörer som har lång erfarenhet i fallskyddssäkerhet och tar med dig ”ut i verkligheten”. Vi går givetvis igenom de lagar, regler och normer som gäller för att arbeta på över 2 meters höjd.

För att genomföra Fallskyddsutbildning Göteborg behövs inga förkunskaper. I slutet av utbildningen finns ett kunskapsprov. Efter godkänd utbildning kan deltagaren få ett intyg i form av ett plastkort eller att kompetensen registreras på ID06.