Fallskyddsutbildning i Malmö

För att du ska kunna välja rätt utbildning och utrustning kommer Fallskyddsutbildningen i Malmö att gå igenom alla lagar, regler och normer som behövs för att du ska kunna arbeta säkert och rätt på hög höjd.

Om du har din verksamhet i Limhamn, Köpenhamn, Helsingborg, Lund, Svedala, Klippan, Veling, Trelleborg eller Falsterbo så kan du genomföra din Fallskyddsutbildning i Malmö.

Onlinekurs

Rätt kompetens

ID06

”Grundläggande och bra, hela arbetslaget gick utbildningen. Det känns tryggt”

Jonas Sköld, Skölds Plåtslageri

”Bra med videoavsnitten från verkligheten. Smidigt och enkelt”

Emil Paulsson, Svensk Röranalys

“Arbetsmiljöverket kräver att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap för att utföra sina uppgifter på ett säkert sätt.”

Rätt kompetens och kunskap med fallskyddsutbildning

Fallskyddsutbildningen ger dig och dina anställda rätt kunskap och kompetens för att utföra arbeten på höjder över 2 meter på ett säkert sätt. Tyvärr är de flesta arbetsplatsolyckor fallolyckor och framförallt vid byggnads- och anläggningsarbete. Den statistiken kan vi förbättra genom bra utbildning och öka kompetensen och säkerhetstänket samt hur vi minimerar riskerna på arbetsplatsen.

Fallskyddsutbildningen Malmö är en onlinekurs

För bygg- och anläggningsarbete finns det ett krav från Arbetsmiljöverket att de som arbetar på 2 meter eller högre har den utbildning och kunskap som behövs. Arbetsgivaren har ett ansvar att se till att anställda får rätt utbildning och kunskaper för de uppgifter som ska utföras.

Fallskyddsutbildningen Malmö är en onlinekurs och du bestämmer själv när du vill genomföra utbildningen och vilken plats.

Efter genomförd Fallskyddsutbildning Malmö har du de kunskaper som behövs för att arbeta på hög höjd med rätt kunskaper att välja din utrustning på bästa sätt.

Jobba på hög höjd som certifierad

Fallskyddsutbildning Malmö består av video blandat med text där alla avsnitt har professionella instruktörer med lång erfarenhet i fallskyddssäkerhet och tar med dig ”ut i verkligheten”. Vi kommer att gå igenom de lagar, regler och normer som gäller för att arbeta på över 2 meters höjd.

Du behöver inga förkunskapar för att genomföra Fallskyddsutbildning Malmö. I slutet av utbildningen finns ett kunskapsprov. När utbildningen är godkänd kan deltagaren få ett intyg i form av ett plastkort eller att kompetensen registreras på ID06.