Fallskyddsutbildning i Stockholm

Fallskyddsutbildningen i Stockholm går igenom de lagar, regler och normer som gäller för höghöjdsarbete. Du lär dig välja rätt utrustning för rätt arbetsuppgift.

Letar du efter vart du kan gå en fallskyddsutbildning i Täby, Huddinge, Nacka, Tyresö, Ekerö, Solna, Lidingö, Sollentuna, Järfälla eller Danderyd?

Onlinekurs

Rätt kompetens

ID06

”Kunnig instruktör som hjälpte mig genom utbildningen”

Jonathan Bergman, Option Rock AB, Landvetter

”Grundläggande och bra, hela arbetslaget gick utbildningen.
Det känns tryggt”

Jonas Sköld, Skölds Plåtslageri, Norrtälje

”Arbetsmiljöverket kräver att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap”

Få rätt kunskap och kompetens med fallskyddsutbildning

Fallskyddsutbildningen ger dig och dina anställda rätt kunskap och kompetens för att utföra arbeten säkert på höjder över 2 meter. De flesta arbetsplatsolyckor är tyvärr fallolyckor och framförallt vid byggnads- och anläggningsarbete. Den statistiken kan vi alla hjälpas åt med att förbättra genom bra utbildning och öka kompetensen och säkertänket och hur vi minimerar riskerna på arbetsplatsen.

Fallskyddsutbildningen Stockholm är en onlinekurs

Arbetsgivaren har ett ansvar att se till att anställda får utbildning och rätt färdigheter. För bygg- och anläggningsarbete är det ett krav från Arbetsmiljöverket att de som arbetar på 2 meter eller högre har fått rätt utbildning och kunskap.

Oavsett om du är verksam i norra Stockholm eller andra delar av Stockholm kan du gå Fallskyddsutbildning Stockholm.

Fallskyddsutbildningen Stockholm är en onlinekurs och du bestämmer själv när och var du vill genomföra utbildningen.

Efter att ha genomfört Fallskyddsutbildning Stockholm har du goda kunskaper för att arbeta på hög höjd och du har fått kunskap om hur du väljer och använder din utrustning på bästa sätt.

Bli certifierad att jobba på hög höjd

Fallskyddsutbildning Stockholm är baserad på video med professionella instruktörer som har lång erfarenhet i fallskyddssäkerhet och tar med dig ”ut i verkligheten”. Vi går även igenom de lagar, regler och normer som gäller för att arbeta på över 2 meters höjd.

För att genomföra Fallskyddsutbildning Stockholm behövs inga förkunskaper. I slutet av utbildningen finns ett kunskapsprov. Efter godkänd och genomförd utbildning kan kursdeltagarenvälja att få intyg i form av ett plastkort eller att kompetensen registreras på ID06.

MENY

UTBILDNINGSMENY

KONTAKTA OSS

  Ring oss: 010 – 161 54 54

  [email protected]

  Pollenvägen 6
        722 31 Västerås