Beställningsformulär – Fallskyddsutbildning
Pris: 1750 kr exkl. moms.

Vi återkopplar till dig direkt du har hört av dig till oss.
Du kan läsa lite mer om hur beställningen går till nedanför formuläret.

Antal utbildningar du vill beställa.

Beställ webbaserad Fallskyddsutbildning

Du skickar in en beställning/förfrågan i formuläret nedan. Därefter får du en länk utskickad till din e-post som du angivit. När du klickar på länken kommer du till inloggningen där du loggar in. Därefter är du igång och följer kursens innehåll. När du sedan är färdig så avslutar du med att göra provet. När detta är färdigt är du godkänd och kan ladda ner ditt intyg som PDF. Önskar du ett inplastat kort eller att få detta kopplat till ID06 tillkommer en avgift på detta.

Arbete på höjd

Så funkar det

Fallskyddsutbildningen går igenom de lagar, regler och normer som gäller för höghöjdsarbete. Du lär dig välja rätt utrustning för rätt arbetsuppgift.

Kursen bygger på AFS 2006:6 samt EU-direktivet 89/656/EEC som ligger till grund för kursplanen som är utarbetad med 3 professionella företag med fallskyddsexperter.

“Säkerhetsselen är av stor vikt och mycket fokus ligger på att du ska kunna hantera den på rätt sätt.”

Kursinnehåll

Utbildningen består av att du får följa med instruktörer i verkliga livet där de går igenom hur du ska tänka och agera. De visar upp olika typer av utrustningar och övrig säkerhetsutrustning. Därefter har du korta texter som repeterar och tar upp delar som instruktörerna säger. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov.